Вести

Технологијата Шенжен Кавлон ќе ги прикаже производите за терапија со црвено светло на FIME 2024 година

Shenzhen Cavlon Technology Co., Ltd., водечки развивач и производител натерапија со црвено светлои уредите за инфрацрвена терапија, се изложува на Медицинскиот Експо FIME, што се одржува од 19 до 21 јуни 2024 година, во Конгресниот центар во Мајами Бич (Штанд #V91).


Shenzhen Cavlon Technology е водечки снабдувач на медицинска опрема за рехабилитација повеќе од 15 години. Тие се специјализирани за терапија со црвено светло (RLT) и уреди за инфрацрвена терапија дизајнирани за домашна употреба и професионални поставувања. Нивните производи се користат во болници, клиники, аптеки, центри за рехабилитација, салони за убавина и центри за традиционална кинеска медицина.


Возбудени сме да ја прикажеме нашата иновативна линија натерапија со црвено светлои уреди за инфрацрвена терапија на FIME 2024. Нашите производи се поддржани со долгогодишно истражување и развој и тие се дизајнирани да обезбедат безбеден и ефикасен третман за различни состојби.


Серијата уреди за терапија со црвено светло на Shenzhen Cavlon Technology на Shenzhen Cavlon Technology се прогласени од страна на Управата за храна и лекови на САД (FDA) како медицински уреди од класа II. Тие исто така добија CE сертификат за Европската унија и ги исполнуваат стандардите на FCC и Rohs.


На FIME 2024, Shenzhen Cavlon Technology ќе ги демонстрира своите најнови производи од серијата Erray, вклучувајќи уреди за регенерација на косата, избелување на кожата, подобрување на циркулацијата на крвта и третман на болки во зглобовите.


За Shenzhen Cavlon Technology Co., Ltd.


Shenzhen Cavlon Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија фокусирано на истражување, развој, производство и продажба на медицинска опрема за рехабилитација. Компанијата има независен тим за истражување и развој со долгогодишно искуство во развој на терапија со црвено светло и уреди за инфрацрвена терапија. Технологијата Шенжен Кавлон е посветена на обезбедување висококвалитетни медицински помагала и кориснички услуги за OEM/ODM за домашни и странски клиенти.


Поврзани вести
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept